Waterplay Safety

A WaterPlay elkötelezett a felhasználók biztonsága mellett azáltal, hogy termékei megfelelnek a világszerte elismert legkorszerűbb biztonsági előírásoknak.
A besorolás, az anyagok, a vizsgálati módszerek, a fogyasztók tájékoztatása és a különleges biztonsági követelmények összhangban állnak az EN ISO 25649 európai normával, amely egyértelműen meghatározza a minimális vízmélységet, a megfelelő üzemi nyomást stb.

Safety features

A WaterPlay olyan termékeket tervez, amelyek biztonságosak és használhatóak minden úszó számára: **1. Megfelelő címkézés: ** Átlátható és látható grafikus szimbólumok **2. Funkcionális biztonság: ** gerendák, rések és nyílások, amelyek nem okoznak beragadást **3. Nincsenek kiálló részek: ** megakadályozza a felhasználót, hogy belegabalyodjon (például csúszáskor)

Handles

Handles with special design to avoid any entrapment hazards.

Safety cover flaps

Safety cover flaps

No entrapment hazards between or on the elements.

Secure locking valve

Special valves that can not be opened during use.

Warning labels

Warning labels and pictograms that comply to EN 15649.

Extra wide safety pad

Extra wide safety pad for added security.

Stainless steel springs

Stainless steel springs for long-term usage.

Anchor plates

Commercial grade anchor attachment points.

Reinforced welded seams

For a durable high performance in fresh or salty water.

German TÜV certified

Megfelel a legkorszerűbb EN 15649 és EN ISO 25649 biztonsági előírásoknak A termékek biztonsága és megbízhatósága a felhasználó vízi tevékenységekkel kapcsolatos megfelelő ismereteitől függ.

Víztesztekben, amelyeket vízen lebegő termékek terén jártas műszaki szakemberek végeztek és értékeltek.

Az ellenőrzés, a minta és a szemrevételezés a biztonság igazolására szolgál.

A WaterPlay TÜV tanúsítványokat ad a termékhez, amelyek jelzik, hogy a termékek megfelelnek a biztonsági követelményeknek.

Beware of Counterfeit Products!

A WaterPlay termékek sikerét látva az üdülőhelyeken, strandokon és medencékben szerte a világon néhány gátlástalan gyártót próbált illegálisan utánozni a mi terveinket, némelyikük akár csak a nevünket is felhasználta. Egy olyan társaság, amely büszke arra, amit elért, nagyon aggódunk amiatt, hogy ügyfeleinket megtévesztik és rábeszélik nem megfelelő, nem biztonságos és illegális utánzatok megvásárlására.

3 Year WaterPlay Quality Assurance

Szeretnénk, ha bíznának a termékekben ügyfeleink . Minden WaterPlay terméket úgy tervezték, hogy az Ön üzleti környezetében is tartós legyen, ezért örömmel kínálunk ügyfeleinknek 3 éves jótállást a kivitelezés és a varratok, szelepek és PVC anyag kopása ellen. Saját belátásunk szerint és költségünkön haladéktalanul javítjuk vagy cseréljük ki a sérült alkatrészt, hogy minimalizáljuk az állásidőt.
Close filters
from to