Water Parkok medencébe

Azt a vízi élményparkot, melyet egy strandon, medencében üzemeltetnek medencében telepíthető Water Parkoknak nevezzük. Vásárlásnál, üzemeltetésnél figyelembe kell venni az adott medence nagyságát és a vízmélységet, ennek megfelelően érdemes megválasztani a vízi élménypark elemeit. Amikor egy vízi akadálypályát szeretnénk kialakítani egy medencében, a legfontosabb a megfelelő méretű játékok kiválasztása. A felfújható vízi élményparkokat megfelelően rögzíteni kell a medence közepén.

A vízi élményparkokat megfelelően rögzíteni kell ez nagyon fontos. Természetesen ezzel kapcsolatban is tudunk tanácsot adni a vásárlóinknak. Javasoljuk, hogy a telepítéshez szükséges kiegészítőkön ne spóroljanak, mert ez egy fontos dolog a hosszú élettartam miatt is. Az egyedi gyártás és szállítás miatt érdemes 60-90 napot kalkulálni a termékek átvételére, a megrendeléstől számítva. Water Parkjaink később is bővíthetők igény szerint.

Általános méretek:

Tetszőleges hosszúságban építhetünk akadálypályát medencében, melyet különálló játék elemekkel színesíthetünk. Vásárláskor érdemes meghatározni, hogy hány játékost tudunk kezelni, mennyi a felügyeletet ellátó személyzet száma, mekkora hely áll rendelkezésre számunkra. Bármikor tudjuk bővíteni a felfújható vízi élményparkot különböző Water park elemekkel, kiegészítő vízi játékokkal.


Javasolt vízmélység:
1,5m - 2m

A WaterPlay parkok egy speciális erős, 0,9 mm vastag UV álló PVC anyagból készülnek, melyek a legerősebb és legjobb minőséget biztosítják ügyfeleinknek. A játék elemek el vannak látva túlnyomás szelepekkel is, amelyek óvják a vízi játékot a túlnyomástól. Nagyobb terhelés esetén vagy túl meleg időben ezeken a szelepeken el tud távozni a felesleges levegő. Javasoljuk az akkumlátorral ellátott pumpánk használatát, mellyel vízen könnyen pótolható a levegő. A park elemeinek összekötése a legjobb minőségben és technikával készül, 2-3 ponton csatlakoznak az elemek egymáshoz.