Water Parkok nyílt vízre

Azt a vízi élményparkot, melyet egy strandon, tengeren vagy tavon üzemeltetnek nyílt vízen telepíthető Water Parkoknak nevezzük. Vásárlásnál, üzemeltetésnél figyelembe kell venni az adott helyszínen a vízmélységet, szeles partszakaszt, hullámzást és ennek megfelelően érdemes megválasztani a vízi élménypark elemeit. Amikor egy vízi játszóteret szeretnénk kialakítani egy strandon, a legfontosabb a megfelelő helyszín kiválasztása, amit sok strandoló látogat. A felfújható vízi élményparkokat megfelelően rögzíteni kell a vízen, hogy egy nagyobb vihar esetén se legyen probléma, érdemes az őrzésre is gondolni. A WaterPlay parkok egy speciális erős, 0,9 mm vastag UV álló PVC anyagból készülnek, melyek a legerősebb és legjobb minőséget biztosítják ügyfeleinknek. A játék elemek el vannak látva túlnyomás szelepekkel is, amelyek óvják a vízi játékot a túlnyomástól. Nagyobb terhelés esetén vagy túl meleg időben ezeken a szelepeken el tud távozni a felesleges levegő. Javasoljuk az akkumlátorral ellátott pumpánk használatát, mellyel vízen könnyen pótolható a levegő. A park elemeinek összekötése a legjobb minőségben és technikával készül, 3 ponton csatlakoznak az elemek egymáshoz.

Park35_Waterpark.jpg

Az egyedi gyártás és szállítás miatt érdemes 60-90 napot kalkulálni a termékek átvételére, a megrendeléstől számítva. Water Parkjaink később is bővíthetők igény szerint.

Park70_Waterpark.jpg

Általános méretek:

Általános méretek: 15m x 15m Water Park (kicsi) 20m x 30m Water Park (közepes) 30m x 40m Water Park (nagy) 40m x 50m , vagy nagyobb Water Park (extra nagy)


Kapacitás szerint:

Vásárláskor érdemes meghatározni, hogy hány játékost tudunk kezelni, mennyi a felügyeletet ellátó személyzet száma, mekkora hely áll rendelkezésre számunkra. Bármikor tudjuk bővíteni a felfújható vízi élményparkot különböző Water park elemekkel, kiegészítő vízi játékokkal.


A vízi élményparkokat megfelelően rögzíteni kell a nyílt vízen a hullámok és vihar miatt, ez nagyon fontos. Természetesen ezzel kapcsolatban is tudunk tanácsot adni a vásárlóinknak. Javasoljuk, hogy a telepítéshez szükséges kiegészítőkön ne spóroljanak, mert ez egy fontos dolog a hosszú élettartam miatt is.